Συστήματα Παρακολούθησης CCTV

Επιβλέψτε το χώρο σας 24ωρες το 24ωρο για να προστατέψετε την περιουσία σας!

Τα κλειστά συστήματα παρακολούθησης ή αλλιως CCTV επιτρέπουν την εξ αποστάσεως επιτήρηση του χώρου σας είτε πρόκειται για εσωτερικούς χώρους κτηρίων είτε για εξωτερικούς χώρους.

Τα συστήματα CCTV χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: τα ενσύρματα και τα ασύρματα.

  • Τα ενσύρματα CCTV αποτελούν την ιδανική και πλέον αξιόπιστη λύση για την επιτήρηση κατοικιών, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων.
  • Τα ασύρματα CCTV έχουν το πλεονέκτημα της φορητότητας, της εύκολης αναδιάταξης καθώς και της ευκολίας τοποθέτησης σε σημεία που δεν είναι δυνατή η ενσύρματη τοποθέτηση. Δεν συνίστανται όμως για λόγους ασφαλείας.

Τα μέρη που απαρτίζουν ένα κλειστό σύστημα παρακολούθησης (CCTV) είναι:

  • Οι κάμερες ασφαλείας όπου ανάλογα με τη χρήση και το σημείο τοποθέτησης τους χωριζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως αναλογικές, ψηφιακές, εσωτερικές, εξωτερικές, box, dome, bullet, κρυφές, νυχτερινής όρασης κτλ.
  • Οθόνη στην οποία προβάλεται σε πραγματικό χρόνο η εικόνα από τις κάμερες
  • Το καταγραφικό το οποίο αποτελεί τη συσκευή αποθήκευσης της εικόνας των καμερών σε περίπτωση που πρέπει να ανατρέξουμε σε προγενέστερη χρονική στιγμή. H διάρκεια καταγραφής video εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των καμερών ενώ ανάλογα με το μέσο και τον τρόπο καταγραφής χωρίζονται σε αναλογικούς, ψηφιακούς.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας σε πραγματικό χρόνο μέσω Internet σε σταθερό Η/Υ ή μέσω κινητού Android έτσι ώστε να έχετε εικόνα του χώρου σας παντού και πάντα!

Στην Electronic Line έχουμε λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα και θα σας προτείνουμε την ιδανική αρχιτεκτονική που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη μακροζωϊα του συστήματός σας! Οι συνεργασίες μας με φορείς όπως ο Ελληνικός Στρατός, η Ελληνική Αστυνομία καθώς και με επιχειρήσεις όπως το Regency Casino, η MEL κτλ αποτελούν την εγγύηση των υπηρεσιών μας.