Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού προστατεύουν τη κατοικία σας ή την επιχείρηση σας από ανεπιθύμητους εισβολείς ή ατυχήματα. Οι κατάλληλοι αισθητήρες κίνησης ή υπερήχων τοποθετούνται σε καίρια σημεία του οικήματος σας καθώς και ανιχνευτές καπνού ή υγραερίου μπορούν να αποτρέψουν τυχόν ατύχηματα που μπορούν να κοστίσουν απώλεια ζωής, τραυματισμό ή καταστροφή περιουσίας.
Ένα ολοκληρωμένο συστημα συναγερμού αποτελείται απο:

Κεντρική μονάδα ελέγχου. Ελέγχει τα σήματα από όλους του αισθητήρες και ενεργεί κατάλληλα όταν διαγνώσει τυχόν παραβίαση καλώντας έναν προγραμματισμένο τηλεφωνικό αριθμό.
Ανιχνευτές κίνησης. Ενεργοποιούνται όταν ανιχνεύσουν κίνηση.
Μαγνητικές παγίδες. Ενεργοποιούνται όταν παραβιαστεί κάποια πόρτα ή παράθυρο.
Αισθητήρες θραύσης. Τοποθετούνται απέναντι από τζαμαρίες και ενεργοποιούνται σε περίπτωση θραύσης αυτής.
Σειρήνα. Ενεργοποιείται όταν πάρει εντολή από την κεντρική μονάδα.
Πληκτρολόγιο. Χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συστήματος από το χρήστη.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και με την εμπειρία μας από μεγάλες εγκαταστάσεις όπως στρατόπεδα, αποθήκες καυσίμων, βιομηχανικές μονάδες, αποθήκες, καταστήματα και κατοικίες αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τους κατάλληλους αισθητήρες, παγίδες έτσι ώστε να καλύψουμε κάθε σημείο εισόδου καθώς και τα λεγόμενα “τυφλά” σημεία.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο…
Η 25ετης εμπειρία της Electronic Line σε εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας αποτελούν εγγύηση για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος έτσι ώστε να αισθάνεσθαι πάντα ασφαλείς!